Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Büyükşehir, "Dünya Kenti Tarsus" Heykeline Detaylı Bakım Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kenti Tarsus olarak adlandırılan, dünya küresi heykeli ve 102 adet Türk bayrağının bulunduğu Kaymakamlık binası kavşağı, Mersin Caddesi girişinde bulunan alanda temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçenin simgelerinden olan ve Dünya Kenti Tarsus olarak adlandırılan dünya küresi heykeli ve çevresinde, temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Kaymakamlık binası kavşağı, Mersin Caddesi girişinde bulunan küre ve çevresinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ile Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada küre temizlenip yeniden boyandı.

Büyükşehir İtfaiye ekipleri tarafından küre çevresinde bulunan 102 Türk bayrağının yenilendiği çalışmada, çevre temizliği ve düzenleme çalışması da gerçekleştirildi.

Alt bölümünde Tarsus’un tarihi noktalarının isimlerinin tek tek yazıldığı küre heykelin yıpranan bölümleri de onarıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.