Tarsus » Yerel » Adana »

TOK Otobüslerinin Güzergah ve Çalışma Şeklinde Son Durum

Adana'ya gitmek için izni olan yolcular taşınabilecek.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin – Tarsus – Adana güzergahında yolcu taşımacılığı yapan, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi dolmuşları, alınan “Seyahat Sınırlamaları Kararları” ile 30 Mart itibari ile normal güzergahlarında çalışmaya devam edebilecekler.
Ancak Mersin’den veya Tarsus’tan Adana yönüne gidecek kişilerin otogar noktalarında kurulan Seyahat İzin Kuruluna müracaat ederek gitmesine izin verilebilecek.
Adana’ya gidecek olan kişilerinde gitmesini gerektiren şartları taşıması halinde izin verileceği bilgisi yetkililer tarafından bildirilmekte.
İzin belgesi olmadan Adana’ya gidecek vatandaşların TOK Otobüslerine alınmayacağı ve yolda yapılan kontrollerde izin belgesiz yolcu olması durumunda şoföre izinsiz yolcu taşımaktan ceza yazılacağı da ayrıca belirtilmektedir.
Mersin-Tarsus istikametinde gidecek olan yolcular için bir sıkıntı bulunmazken, araçların %50 dolulukla kalkışlarına müsaade edileceği, yolda yapılan uygulamalarda bu kurala uymayan şoförlere de hem cezai işlem uygulanacağı hem de fazla yolcuların araçtan indirilerek bir sonraki gelecek araca bindirilmesi ifade edilmektedir.
 
Kaynak: Tarsus Merhaba Gazetesi
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.