Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Şehrini İyi Tanıyan Bir Kaymakam Olunca İşte Böyle Güzel Tedbirler Alınır! İstanbul ile Tarsus Arasındaki 1 Nisan Farkı

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun PTT önünde aldırdığı tedbirler takdir topladı.


@mersinhaber 'i takip et
Haber- Cemal DOLAŞMAZ
Tüm Dünya’yı kasıp kavuran ve Türkiye’de de yaşanan Corona virisü ile alakalı tedbirler alınmaya devam ediyor.
Corona virisü ile alakalı açıklanan tedbirler kapsamında ihtiyaç sahibi 2 milyon aileye verilecek olan 1000 TL yardım parasını PTT şubelerinden alacak vatandaşların yaratacağı izdihamı önlemek ve sosyal mesafe kuralını bozmamaları adına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun talimatlarıyla Tarsus Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Tarsus PTT’si önünde gerekli önlemleri alarak vatandaşların belirli bir düzen içerisinde işlemlerini yapmasını sağlamaya başladılar.
Alınan tedbirleri gören vatandaşlar yapılan bu uygulamadan oldukça memnun olurken, özellikle bankaların da buna benzer önlemler alması gerektiğine vurgu yaptılar.
Bilindiği gibi bankalar içeride çalışanlarının sağlığını düşünürken, dışarıda kapı önünde sıra bekleyen müşterileri ile ilgili hiçbir önlem almadığı görülmekte.
Bu süreç geçene kadar bankaların dışarıda bekleyen müşterilerine maske, dezenfektan vs gibi katkılarının olabileceği konuşulurken, bu önlemlerin başında fazladan bir güvenlik görevlisi daha çalıştırarak dışarıdaki sosyal mesafe sınırını belirleyebileceği de vatandaşlar tarafından ifade edilmekte.
 
Kaynak: Tarsus Merhaba Gazetesi


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.