Yerel »

Kişi Başı 6-7 Bin Dolar Para Vermişler! Ortadoğu’dan Türkiye Gelip Buradan İtalya’ya Kaçak Geçiş Yapmak İsteyen 23 Kişi Mersin Limanında Yakalandı

Mersin Limanındaki bir konteynerde Ortadoğu ülkelerinden gelip, Türkiye üzerinden gizlendikleri konteyner içerisinde gemi ile İtalya’ya kaçak geçiş yapmak isteyen 23 şahsın limanda yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre KOM Şubeye, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza ekiplerinin birlikte yaptığı çalışmada, liman içindeki konteyner de İtalya’ya gitmek için çeşitli Ortadoğu ülkelerinden gelerek bekleyen 23 şahıs yakalandı.
Kişi başı 6-7 Bin dolar karşılığı kaçak geçiş için Irak uyruklu Ali Mohammed S. S., Sabri A. ve Ahmet A. İle anlaştıklarını bilgisine ulaşan Polis ekipleri Ali Mohammed S. S. isimli şahısı yakalarken, diğer iki şahsı yakalamaya yönelik çalışmaları başlattı.
Öte yandan, Polisin Mersin Limanındaki konteyner da yakalanan 23 şahıs hakkında işlem başlattığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.