Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin Tarsus Yenice Mahallesinde Çalınan Hızar Motorunu Jandarma Tarafından Bularak Sahibine Teslim Edildi

Yenice'de meydana gelen hırsızlık olayının ardından harekete geçen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma ekipleri bölgelerde bulunan güvenlik kamera görüntülerini izleyerek, 2 hırsızlık şüphelisini tespit etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yapılan araştırma neticesinde, şahısların kimlik bilgilerini tespit eden Jandarma şahısların Adana'da oturduğunu saptadı.
Şüpheli şahısları yakalamak için yürütülen çalışmada Adana İl Emniyet Müdürlüğü koordineli olarak hareket eden Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalandı.
Şahısları yakalayan ekiplerin ele geçirdiği çalıntı 1 adet hızar motoruna el konularak, Jandarma tarafından sahibine teslim edildi.
Olay ile ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs, haklarında hazırlanan evraklarla sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.