Mezitli » Yerel » Asayiş »

Cinayet:1 Ölü! Mersin Mezitli Sanayi Sitesinde, Damat Bir Süredir Arasının Bozuk Olduğu Kayın Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Bir süredir aralarının bozuk olduğu öğrenilen damat M.D, kendisi gibi sanayi esnafı olan kayın babası H.A’yı bıçaklayarak öldürdü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’in merkez Mezitli ilçesindeki sanayi sitesinde meydana gelen olayda 55 yaşındaki H.A. isimli adam, damadı tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybetti.
Alınan bilgilere göre olay sabah saatlerinde Mezitli ilçesi sanayi sitesinde meydana geldi.
Sanayi içinde esnaflık yaptığı öğrenilen 55 yaşındaki H.A, iddiaya göre daha önceden husumet yaşadığı damadı M.D.(32)’nin bıçaklı saldırısına uğradı.
Kafasına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan H.A isimli sanayi esnafı olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı M.D. ise Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
Öte yandan, yaşanan cinayet olayı ile ilgili Cinayet Bürü Amirliğince soruşturma başlatıldığı ifade edilirken, kayın babasını bıçaklayarak öldüren M.D'nin önceki gün bir oğlan çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.