Erdemli » Yerel »

Mersin Erdemli'de İzinsiz Olarak Patlayıcı Madde Bulunduran Şahıslar Hakkında İşlem Yapıldı

Erdemli İlçesi Limon Mahallesi sınırları içerisinde 2B hazine arazisindeki taşlık ve kayalık alanı tarıma el verişli hale getirmek için izinsiz patlatma yapan şahısları Jandarma yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma ve inceleme neticesinde, arazinin iş makineleriyle daha önceden işlendiği, olay yerinde ki taşlık ve kayalık alan da patlatma yapılması için 50 adet delik açıldığı ve açılan deliklerin kablolarının çekildiği ve patlatma için hazır halde olduğu tespit edildi.
Jandarma ekipleri tarafından, olay yeri çevresinde yapılan araştırma ise olay yerinden kaçmaya çalışan 1 şüpheli şahıs yakalandı.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde Timi tarafından olay yerinde bulunan patlayıcı maddeler etkisiz hale getirilirken, olay ile ilgili sürdürülen soruşturma sonucunda olayla ilgisi olduğu tespit edilen 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.