Akdeniz » Yerel »

Mersin Akdeniz GMK Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası: Hüseyin Üreç İsimli Bisikletli Hayatını Kaybetti

Gece saat 23.00 sıralarında GMK Bulvarı Çetinkaya ışıklarında meydana gelen trafik kazasında, bisikletiyle evine dönen Elektrik – Sıhhi Tesisat ustası Hüseyin Üreç isimli adam hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, GMK Bulvarı üzerinde Pozcu istikametine seyreden lüks otomobil, Çetinkaya Işıklarda henüz nasıl olduğu bilinmeyen bir şekilde, isminin daha sonra Hüseyin Üreç (46) olduğu öğrenilen bisikletliye çarptı.
Şiddetli çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve ağır yara alan Elektrik – Sıhhi Tesisat işleri ustası olduğu öğrenilen Üreç’in olay yerinde hayatını kaybettiği, çarpan aracın ise kaza yerinden 100 metre kadar ilerde durarak, şoförün yapılan ihbar üzerine gelen Polislere olduğu öğrenilirken, yaşanan kazaya ilişkin Polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.
Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Hüseyin Üreç’in cansız bedeni yapılan olay yeri incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.