Akdeniz » Tarsus » Silifke » Yerel » Adana »

Bu Zor Günlerde Kilometrelerce Mesafeden Ekmek Parasını Kazanmak İçin Mersin Akdeniz Adanalıoğlu'na Çalışmaya Gelen 1 İşçi Üzerine Düşen Demir Merdiven Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Üzerinde çalıştığı merdivenin devrilmesi sonucu, kilolarca ağırlıktaki demir merdivenin altında kalan Mustafa A. isimli işçi hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi'ndeki paketleme ve soğuk hava deposunda işçi olarak çalışan Mustafa A'nın 52 üzerine, dengesini kaybederek düştüğü merdiven devrildi.
Tesistekilerin haber vermesi üzerine, gelen Ambulansla Tarsus'taki özel bir hastaneye kaldırılan Mustafa A, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu'ndaki iş yerinde hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk sahibi işçinin cenazesi, memleketi Silifke'de toprağa verildi.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.