Tarsus » Yerel »

Odalar Birliği, Tarsus TSO ve Tarsus Kaymakamlığı Katkılarıyla Erzak Kolisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla hazırlanan, Tarsus Kaymakamlığı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, İlçe Belediyesi işbirliği ile ulaştırılacak yardım kolileri araçlara yüklenerek teslim edilmeye başlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Hazırlanan gıda paketleri, yöremizdeki tarım sektörünün desteklenmesi amacıyla sebze ve meyvelerden oluşurken, bu şekilde sektörde başta müstahsil ve tacirlerimize moral ve motivasyon verilmesi ve örnek olması ayrıca, insanlarımızın pazara gitmesini azaltma hedeflendi.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Belediye Başkanı ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, böyle zor dönemlerde ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun destek olmayı hedeflediklerini, Ülkemiz ve tüm dünyanın bu sıkıntılı ve sancılı süreçten bir evvel kurtulmasını dileyerek, sağlık huzur ve mutluluk dileklerini belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.