Yenişehir » Akdeniz » Tarsus » Mezitli » Yerel »

Dolu Yağışı Kötü Vurdu! Mersin'in Merkez Mezitli, Akdeniz, Yenişehir İlçeleri ile Tarsus'un Yüksek Kesimlerinde Etkili Olan Dolu Yağışı Tarım Arazilerinde Zarara Yol Açtı

Mersin'de öğlen saatlerinde, sağanak yağmurla birlikte etkili olan dolu yağışı ekili tarım arazilerinde maddi zarara yol açarken, bağ ve bahçelerde biriken dolu fotoğraflara böyle yansıdı.


@mersinhaber 'i takip et
Öğle saatlerinde yaşanan dolu afetinde kıyı kesimlerdeki ekili tarım arazilerinde de maddi zarara yol açarken, büyük çoğunluğu yüksek rakımlı bölgelerde olmak üzere Bahçe, Bağ ve diğer ürünlerde zarar meydana geldi.








MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek yaşanan dolu afeti nedeniyle resmi sosyal medya hesabından "#GEÇMİŞ #OLSUN #MERSİN.. Seçim bölgem Mersin 13 ilçemizde bölge bölge dolu afeti yaşanmıştır. Tüm Çifçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletir Allah beterinden korusun inşallah." ifadeleri ile geçmiş olsun dileklerini paylaştı.






Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.