Tarsus » Siyaset » Yerel »

TBMM Genel Kurulunda Söz Alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek "İnternet Bedava Olsun"

Milletvekili Şimşek ; “Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan coronavirüs sebebiyle okulların tatil edildiğini ve bu nedenle öğrencilerin uzaktan eğitim almasını kolaylaştırmak amacıyla internet erişiminin bedava olması gerektiğini” dile getirdi


@mersinhaber 'i takip et
Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel Kurulunda söz alan Milletvekili Şimşek konuşmasının devamında; “ Coronavirüs sebebiyle 20 milyona yakın öğrenci okullar tatil edildiği için evlerinde durmaktadır ve bunların birçoğu da uzaktan eğitim görmektedirler. Çağrım Ulaştırma Bakanınadır: Bu süre zarfında, bu öğrencilerimizi bir nebze rahatlatmak için internetin bedava olması ya da bedava yapılamıyorsa bunun en az yüzde 50 indirimli olarak sunulması gerekir. Çünkü, toplumun büyük bir kısmı evde, ekonomik seviyeler de ortada, aynı zamanda internet, sosyal medya ve "YouTube" üzerinden de öğrencilerimiz ders görüyorlar. Bu konuda Hükûmetin gerekli kararları alarak, bu internet erişimi sağlayan firmalara verilecek talimatlarla, internet erişiminin, bu süreç içerisinde bedava olmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Haber - Kaynak: Tarsus Ekspres

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.