Yenişehir » Toroslar » Sağlık » Yerel »

Mersin Yenişehir’de Koronavirüs Tedavisi Gören 55 Yaşındaki S.T. İsimli Adam Hayatını Kaybetti: Oğlu Tedavi Altında, Durumu İyi

Toroslar Devlet Hastanesi yoğun bakımında Koronavirüs (Covid-19) tedavisi süren ve Yenişehir İlçesinden olduğu öğrenilen adam hayatını kaybetti. Aileden bir kişinin de tedavisi devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, bir süre önce Covid-19 belirtileri görünen 55 yaşındaki S.T. isimli adam Toros Devlet Hastanesine başvurdu. Burada doktorlar tarafından yapılan kontroller ve covid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine, hastaneye yatırılarak tedavine başlandı. Yetkililer tarafından öncelikli hızlıca izole edilen aile üyelerinden başlanarak temaslı olduğu kişilere test yapıldı.
OĞLUNUN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
Sağlık ekiplerince, hayatını kaybeden S.T.’nin aile üyeleri ve temaslılarına yapılan testlerde, 32 yaşındaki H.T.’nin test sonucunun pozitif çıkması üzerine oğlu da aynı hastanede tedavi altına alındı. H.T’nin ise durumun iyi olduğu öğrenildi.
CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ
Hayatını kaybeden S.T.(55)’in cenazesi, yoğun bakımda Koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördüğü Toroslar Devlet Hastanesi morgundan önceki gün akşam saatlerinde alınarak, az sayıda yakının uzaktan eşlik ettiği törenle özel ekipler tarafından yaşadığı mahalle mezarlığına defnedildi.
VEFAT SAYISI ARTTI
S.T. (55) isimli adamın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi soncu, Mersin’de vefat sayısı artmış oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.