Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

TGC Başkanı Dolaşmaz 23 Nisan nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Dolaşmaz, Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl çocukların bayramı evlerinde kutlamak zorunda kaldıklarını belirterek, “Allah’ın izniyle bu süreci milletçe atlatarak en güzel bayramı yaşacağız”,dedi.
TGC Başkanı Cemal Dolaşmaz, “23 Nisan 1920, vatanın dört bir tarafının işgal edildiği, milletin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir.
Mustafa Kemal Atatürk, 1929 yılında, milli egemenliğimizin ilan edildiği 23 Nisan tarihini, çocuklara bayram olarak armağan etmiştir ve bilindiği gibi bu bayram dünyadaki ilk çocuk bayramıdır.
Ulusumuzun en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir.
Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını kutluyor, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.”dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.