Erdemli » Yerel » Çeşmeli »

Mersin Erdemli'de Jandarma Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıslara Göz Açtırmadı: Yakalanan Şahıslara Sokağa Çıkma Yasağı İhlalinden de Ceza Yazıldı

Çeşmeli mahallesinde 7 şüphelinin araçlarında satmak amacıyla uyuşturucu madde taşıdığı duyumunun alınması üzerine harekete geçen ekipler, takibe aldığı araçlarda uyuşturucu madde ve silah yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, bahse konu 7 şüpheliye ait 3 adet araç, Mersin Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince tespit edilerek takibe alınarak İlçeye bağlı Çeşmeli Mahallesinde durduruldu.
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan operasyonda, durdurulan 3 aracın içerisinde ve bulunan toplam 7 şüpheli şahsın üst araması soncunda;
5 gram Kubar esrar,
1 adet Av Tüfeği,
4 adet av tüfeği fişeği,
1 adet 9 mm Tabanca,
109 adet 9 mm Tabanca fişeği ele geçirildi.
Olay ile ilgili yakalanan 7 şüpheli hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan adli işleme başlatıldı.
Ayrıca şüphelilere sokağa çıkma yasağının ihlali sebebi ile idari para cezası uygulandığı bilgisini paylaşan Mersin İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanması, vatandaşların huzuru ve güvenliği için her türlü suç ve suç unsuruyla mücadeleye kararlılıkla devam edileceği ifade edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.