Akdeniz » Tarsus » Sağlık » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Hırsızların Çaldığı Küçükbaş Hayvanlar, Jandarmanın Olayın Yaşandığı Bölgedeki Güvenlik Kamerasını İzlemesiyle Bulundu

Yenice Mahallesinde meydana gelen küçükbaş hayvan hırsızlığı olayı, güvenlik kameraları izlenerek aydınlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçesi Yenice Mahallesi Sağlık Sokakta meydana gelen 2 adet küçükbaş hayvan hırsızlığı olayının aydınlatılması amacıyla Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekiplerince yapılan çalışma ve analizler sonucunda;
Hırsızlık olayının meydana geldiği bölgede bulunan güvenlik kamera görüntülerinin analizinin yapılması üzerine ekipler tarafından şüpheli bir araç tespit edildi.
Tespit edilen araç üzerinden yapılan araştırma sonucunda ise aracın Mersin'deki bir rentecardan kiralandığı, araç takip sistemine göre ise aracın hırsızlık gün ve saatinden olay mahallinde olduğu tespit edildi.
Yine araç takip sistemine göre aracın halen Akdeniz İlçesi Karaca İlyas Mahallesinde olduğu tespit edilmesi üzerine, Hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüpheli çaldıkları 2 küçükbaş hayvanla birlikte yakalandı.
Jandarma çalınan 2 küçükbaş hayvanı sahibine teslim ederken, olay ile ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.