Yerel »

Mersin'de 4 Günlük Yasak Var Mı? Mersin'de 16-17-18-19 Mayıs Tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 günlük sokağa çıkma yasağının olacağını canlı yayında açıkladı peki Mersin'de 4 gün yasak olacak mı?


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. 18-19 Mayıs günlerinde bakkal, market, kasap, manav, fırınt, tatlıcı gibi işletmelerin 10.00-16.00 arasında hem satış hem evlere servis için açık olmalarına imkan tanıyoruz.
9 ilimiz için daha şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırılmasını sona erdiriyoruz. Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerimizdir." ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz hafta sonu 2 günlük yasak Mersin'i kapsamamıştı. Ancak, henüz Mersin'de 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.
Bu konuya dair bir açıklama yapıldığında ilk olarak Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konuları hızlıca paylaştığımız @mersinhaber instagram hesabı üzerinden paylaşacağız.
Mevcut durumda, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması aksi bir açıklama yapılana kadar Mersin'i kapsamıyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.