Anamur » Yerel »

Mersin Anamur Ören Mahallesinde Park Halindeki Araçta Uyuşturucu Kullanan Şahıslar Yakalandı

Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Uyuşturucu Madde Kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmada, park halindeki araçta uyuşturucu kullanan 4 şahıs yakalanırken, 10 gram esrar uyuşturucu maddesi ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, Akarca Mahallesinde bir şahsın Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı bilgisini alan Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucu; bahse konu şüpheli şahsın aracı tespit edilerek takiple Ören Mahallesi sahilinde park halinde bulundu.
Ekiplerin park halinde bulduğu araç içerisinde araç sahibi dahil 4 şahsın olduğu ve yapılan incelemede ise uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.
Şüpheli şahısların üzerinde ve sahilde park edilmiş haldeki araç içerisinde yapılan aramada 10 gram uyuşturucu (esrar) ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan pet şişe düzeneği ele geçirildi.
Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.