Akdeniz »

Vali Ali İhsan Su, Vefa Sosyal Destek Grubu Görevlilerini Ziyaret Etti

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kentimizde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu,(VSDG) çalışmalarını özveriyle sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et
Akdeniz Kaymakamlığı bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Muhittin Pamuk ve Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu Sorumlusu Selim Daydaş’tan bilgi aldı.
Vali Su, Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerinin çok önemli ve güzel bir hizmeti yerine getirdiğini ve cansiperane bir şekilde görev yaptıklarını ifade etti.
Vali Su, Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine ve onların şahsında tüm ilçelerdeki Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine teşekkür etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.