Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus Altaylılar Mahallesinde Site İçinde Park Halindeki Araca Tüfekle Ateş Açtılar

Gece yarısı Altaylılar Mahallesindeki bir siteye gelen motosikletli 2 kişi sitenin otoparkında duran araca tüfekle ateş açtı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, olay saat 00.30 sıralarında Altaylılar Mahallesi 0290 sokak Mehmet Nokay life sitesinde meydana geldi.
Sitede yaşayan İ.N.’e ait içerisinde kimsenin olmadığı öğrenilen park halindeki 06 S 7*** plakalı araca plakasız motosikletli 2 şahıs gelerek tüfek ile ateş edip, olay yerinden kaçtı.
Duyulan silah sesi üzerine site sakinlerin yaptığı ihbarla olay yerine gelen Polis ekipleri, yerde 5 adet boş fişek bulurken, bahse konu ateş açılan araçta ise saçmaların isabet etmiş olduğunu tespit etti.
Yaşanan araca silahlı saldırı olayına ilişkin Polisin araç sahibi İ.N ile yaptığı görüşmede ise, alacak verecek davası nedeni ile daha önceden tartıştıkları şüphelendiği isimleri verdi.
Öte yandan Polis yaşanan olaya ilişkin soruşturma başlattı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.