Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Hırsızlar Girdikleri Marketten Nakit Para ve Sigara Çalmışlar

Tarsus ilçesi Kulak Mahallesinde bir markette meydana gelen 2.000 TL nakit para, güvenlik kamerası kayıt cihazı ve değeri 20.000 TL olan sigaraların çalınması olayı Jandarma tarafından aydınlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, marketteki hırsızlık olayına ilişkin Tarsus Jandarma Suç Araştırma Timince başlatılan araştırma sonucunda; olayla ilgili kapsamlı bir çalışma başlatıldı.
Bölge yakınında bulunan güvenlik kameralara görüntüleri incelenmeye alan ekipler, hırsızlığın 3 günlük sokağa çıkma yasağının olduğu zamanda meydana geldiğinin tespit etti.
Bunun üzerine markete geliş ve gidiş güzergâhında yapılan arazi aramasında sonucunda marketten 500 metre uzaklıkta ormanlık alan içerisinde çalılıklar arasına saklanmış vaziyette marketten çalınan sigaralar ve güvenlik kamerası kayıt cihazı bulundu.
Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsı yakalamak için yapılan araştırmada ise Kulak Mahallesinde ikamet eden şahsın hırsızlık olayı sonrasında sık sık çalıntı malzemelerin bulunduğu ormanlık alana gidip geldiği kamera kayıtlarında tespit edilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Marketten çalınan 930 Paket sigara ve kamera kayıt cihazı üzerinde gerekli inceleme yapıldıktan sonra market sahibine teslim edilirken, şüpheli şahsın parmak izi ve ifadesi alınarak işlem yapıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.