Toroslar »

Toroslar Belediyesi'nden Berber ve Kuaförlere Hijyen Desteği

Toroslar Belediyesi, ilçedeki kuaför ve berberleri dezenfekte ederek, hijyen seti hediye etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ülke genelinde faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü yeniden hizmete girdi.
Toroslar Belediyesi, günün ilk saatlerinde ilçede Berberler ve Kuaförler Odası'na kayıtlı tüm işletmelerde dezenfeksiyon çalışması yaparak, içerisinde; maske, eldiven, dezenfektan ve tek kullanımlık önlükten oluşan hijyen setini de teslim etti. Tek kullanımlık önlükler Toroslar Belediyesi TORTEK merkezlerinde imal edilerek esnafa hediye edildi.
Hijyen setlerini alan ve iş yerleri dezenfekte edilen esnaflar ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek; "Belediyemiz, salonlarımızın hijyenik olarak faaliyetlerine başlaması için günün ilk saatlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Bizler de hijyen kurallarına dikkat ederek hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.