Gülnar » Yerel »

Mersin'de Gülnar Belediyesi Tarafından Engelliler Haftasında Engelli Vatandaşa Hasta Yatağı Hediye Edildi

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Sosyal Yardım İşleri ekiplerince yapılan çalışma sonrası Sipahili ve Ayvalı mahallelerinde yaşayan bakıma muhtaç engelli hastalara havalı hasta yatağı ve mekanik hasta yatağı yardımı yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mahalle muhtarları ve Gülnarlı Halil Öz vasıtasıyla Almanya’da ve İzmir’de yaşayan Hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen havalı hasta yatağı ve Belediyece temin edilen mekanik hasta yatağı yardımı yapıldı.
Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuya dair yaptığı açıklamada, “Hastaların sıkıntılarını giderme konusunda gayret gösteriyoruz. Hepimiz bir gün sağlık sorunu yaşayarak, aynı duyguları yaşayabiliriz. Rabbim, hiçbir ferde dert veripte derman aratmasın. Gülnar Belediyesi olarak gücümüzün yettiğince hastalarımıza ve yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki daha çok maddi ve manevi destek olalım. Belediye olarak sağlığa olan hizmetlerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecektir. Bu vesile ile ben emeği geçen belediyemiz sosyal yardım işleri ekibine ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve tüm engeli bireylerimizin ENGELLİLER HAFTASINI kutluyorum " dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.