Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Muhtar, Maaşıyla İhtiyaç Sahiplerine Gıda Kolisi Dağıttı

Tarsus Şehitler Tepesi Mahallesi Muhtarı Ruhi Güngör, örnek bir davranışa imza attı.


@mersinhaber 'i takip et
Güngör, muhtarlık maaşının 1 aylığı ile gıda kolisi alarak, mahallesinde ihtiyaç sahibi olan ailelere dağıttı.

Tarsus merkezde yer alan en büyük mahallelerden biri olan Şehitler Tepesi’nde daha önceden belirlenen ailelere dağıtılmak üzere 1 muhtarlık maaşı ile gıda kolisi alan Ruhi Güngör, kolileri ailelere ulaştırdı.

Zor olan yaşam koşullarının koronavirüs salgını nedeniyle daha da ağırlaştığını ifade eden Muhtar Ruhi Güngör, “Elimden geldiğince mahallemizde ihtiyaç sahibi olan insanlarımıza yardımlarda bulunuyorum. Maalesef ki son 3 ayda birçok insanımız salgından dolayı evlerinde kaldığından dolayı, ekonomik olarak daha da zorlanmaya başladılar. Bunu bildiğim için, imkanlarım ölçüsünde temin ettiğim gıda kolileri, vatandaşlarımıza ulaştırdım” dedi.

Bazı hayırseverlerin, muhtarlığa gelerek çeşitli tarım ve gıda ürünlerini vatandaşlara dağıtılmak üzere kendilerine dağıtıldığını ifade eden Ruhi Güngör, “Dayanışma duygusunun daha da arttığı bu dönemde birçok hayırseverimiz, vatandaşlara dağıtılmak üzere muhtarlık binamıza çeşitli tarım veya gıda ürünü getiriyor. Bizde kendi imkanlarımızla bunu seve seve dağıtıyoruz” diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.