Spor »

THY Biletini Al! Türk Hava Yolları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na Özel Samsun'a Tarihi Bir Uçuş Gerçekleştirecek! 23 Nisan'da Gökyüzüne Ay Yıldız İzini Bırakmıştı

19 Mayıs günü İstanbul'dan Samsun'a gerçekleştirilecek TK-1919 sefer sayılı tarihi uçuşun kaptan pilotu Selin Sevimli, ikinci pilot ise Doğukan Demir olacak.


@mersinhaber 'i takip et
19 Mayıs hatıra bileti ile Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yer olan Samsun’a TK1919 seferi ile sembolik uçuş sağlayan THY, bu biletin sosyal medyada sergilenmesine de imkan tanıyor.
Milli Mücadele'nin başlatıldığı günün üzerinden tam 101 yıl sonra TK1919 sefer sayısı ile İstanbul'dan Samsun'a düzenlenecek olan uçuşa evlerinde kalarak katılmak ve destek vermek isteyen binlerce vatandaş şimdiden THY tarihi yolculuk 19 Mayıs Hatıra bileti nasıl alınır? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram ve Facebook gibi sosyal mecralarda tarihi yolculuk etiketi ile paylaşılan TK1919 sefer sayılı THY 19 Mayıs bileti, birkaç adımda kolayca oluşturulabiliyor.
MersinHaber olarak bu tarihi uçuşta bizde yerimizi aldık.

Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl ve nereden alınır?
Bu tarihi sefere evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler "tarihiyolculuk.com" adresi üzerinden hatıra biletlerini oluşturabilecek. Oluşturulan hatıra biletler "#TarihiYolculuk ve #TK1919" etiketleriyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek.

Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "23 Nisan'ın 100. yılında dünyanın en büyük bayrağını gökyüzüne açan Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel, tarihi bir uçuş daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadele'yi başlattığı tarihten tam 101 yıl sonra, 19 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul'dan Millî Mücadele'nin başladığı şehir olan Samsun'a düzenlenecek bu tarihi uçuş TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.