Tarsus » Mut » Çamlıyayla » Spor » Siyaset » Yerel »

Hayatının Baharında Ağır Hastalıklarla Mücadele Eden Tarsuslu Ayyüce’ye, Büyükşehir’den 19 Mayıs Sürprizi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı nedenlerden dolayı sıkıntı çeken her yaş grubundan yurttaşlara dokunmaya, onların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Hayatının baharında sinir sistemindeki kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri nedeniyle tedavi gören 23 yaşındaki Ayyüce Çınar, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la Büyükşehir aracılığıyla görüştü.
Başkan Vahap Seçer’in görevlendirmesiyle harekete geçen Büyükşehir yetkilileri, Alper Potuk’la ön görüşme yaptı ve durumu bildirdi. Alper Potuk’un da kabul etmesinin ardından Ayyüce’nin Tarsus’ta anneannesinin yaşadığı eve giden Büyükşehir yetkilileri, sürpriz görüşmeyi telefon aracılığıyla görüntülü olarak gerçekleştirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı nedenlerden dolayı sıkıntı çeken her yaş grubundan yurttaşlara dokunmaya, onların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Ayyüce Çınar. Büyükşehir, hayatının baharında ağır hastalıklarla mücadele eden Ayyüce Çınar’ı, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la görüştürdü. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen sürpriz görüşmeden dolayı Ayyüce, büyük mutluluk yaşadı.
Ayyüce, koyu bir Fenerbahçe taraftarı
23 yaşında olan Ayyüce Çınar, sinir sistemindeki kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri nedeniyle ağır bir tedavi süreci geçiriyor. Bu zor dönemde yaşama tutunabilmek ve moralini yüksek tutmak için özellikle sosyal medyayı sıklıkla kullanan Ayyüce’nin en çok sevdiği şey ise Fenerbahçe. Ayyüce’nin Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’a da büyük bir hayranlık duyuyor.
Ayyüce, geçen yılın Ekim ayı içerisinde Tarsus İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasında Mersin’de oynanan Türkiye Kupası maçı sonrasında, yine Büyükşehir yetkililerinin girişimiyle Alper Potuk’la bir araya gelmiş ve fotoğraf çektirmişti. Bu görüşme ulusal basına da yansımıştı.
Ağır tedavi sürecinde hayata tutunmak için mücadele eden Ayyüce Çınar’ın durumunu öğrenen ve ona sürpriz yapmak isteyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu konuyla ilgili çalışma yapılmasını istedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.