Erdemli » Sağlık »

Dr. Erenay, Engelli Olmak Bir Eksiklik ve Kusur Olmadığı Gibi, Sağlıklı Olmak da Üstünlük Değildir

Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Engelliler Haftası nedeniyle engelli çocuğu olan İlçe Müftülüğünde görev yapan personelle müftülük makamında bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Yavrularımızı evlerinize gelerek ziyaret etmek isterdik ama malum Covid-19 sorunundan dolayı, yavrularımızın sağlığının daha önemli olduğu için sizleri burada misafir ediyoruz diyen İlçe Müftüsü Dr. Erenay, öncelikle yavrularımıza selamlarımızı söyleyin. Kitabımız Kur’an-ı Kerim, dünya hayatının gelip geçici olduğunu ve bizlerin çeşitli imtihanlarla imtihan olacağımızı bildirmektedir. Engelli olmak bir eksiklik ve kusur olmadığı gibi, sağlıklı olmak da üstünlük değildir. Önemli olan insanın bu imtihanı kazanabilmesidir. Sorumluluk bilinciyle, şükür, sabır ve metanet içerisinde bir hayat sürmesidir. Buradan evlerimizin gizli kahramanları, yavrularımızın en büyük yardımcıları annelerine de hürmetlerimi sunuyor selam söylüyorum.” Dedi.
Görüşmeye katılan personelimiz bu özel günde çocuklarını ve kendilerini unutmadığı için İlçe Müftümüz Dr. Hayri Erenay’a teşekkür ettiler ve kendilerini yavruları ile birlikte evlerinde misafir etmek istediklerini ifade ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.