Tarsus » Yerel »

Tarsus TSO Başkanı Koçak’tan Ramazan Bayramı Kutlaması

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Koçak kutlama mesajında, ‘’Mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz.
Bu yıl ancak salgın nedeniyle bayramı, bayramların ruhunda olan akraba, eş dost ziyaretleri, sarılıp kucaklaşmalar olmadan kutlamak zorunda kalacağız. Önemli olan bu zor dönemden sağlıkla çıkabilmemiz ve olumsuz süreci atlatabilmemiz. Huzur ve neşe içinde evimizde ailemizle beraber geçireceğimiz güzel bir bayram diliyorum.’’dedi.
 

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Koçak mesajında, ‘’Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir. Bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz. Ancak, bu yıl tüm dünyada insanları tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle bayramı, bayramların ruhunda olan akraba, eş dost ziyaretleri, sarılıp kucaklaşmalar olmadan kutlamak zorunda kalacağız. Salgından kurtulmak için bilim insanlarımızın ısrarla önerdiği sosyal izolasyon ve sosyal-fiziki mesafe kurallarına uyarak, bayramı huzur içerisinde evimizde kutlamalı ve geçirmeliyiz. Huzur ve neşe içinde evimizde ailemizle beraber geçireceğimiz güzel bir bayram diliyorum. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya en başta sağlık, huzur, barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum.’’diye konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.