Erdemli » Yerel »

Mersin'de Jandarma'dan Artan Motosiklet Kazaları Nedeniyle Şok Trafik Uygulaması

Mersin'de yaz aylarının gelmesiyle artan Motosiklet kazalarının önüne geçmek için, son günlerde ölümlü ve yaralanmaya etken kaza nedenleri olan özellikle motosiklet ve motorlu bisikletlerin kural ihlallerine yönelik şok trafik uygulaması yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Erdemli Kargıpınarı Semih Sancar Caddesi- Elvanlı caddesi kavşağı, Kargıpınarı sanayii girişi köprü yanı- D-400 Elvanlı caddesi kavşağı ve 5 ayrı noktada Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince ; ölümlü ve yaralanmaya etken kaza nedenleri olan özellikle motosiklet ve motorlu bisikletlerin kural ihlallerine yönelik trafik şok uygulaması yapıldı.
Jandarma Trafik Timlerince; 410 araç kontrol edildi, 30 araç sürücüsüne toplam 14 Bin 899 TL para cezası uygulandı, 15 araç trafikten men edildi, 5 araç otoparka çekildi ve 1 çalıntı araç yakalandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.