Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Sevilay Alkaç İsimli Kadının Öldüğü Silahlı Saldırı Olayının Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Mersin Tarsus Anıt Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinden yaşanan ve olay yerinde tesadüfen bulunan Sevilay Alkaç isimli 55 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği, husumetli tarafların silahlı çatışması olayıyla ilgisi bulunan şüpheliler adliyeye sevk edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Silahlı saldırı olayı sonrası kullandıkları motosikletle kaçan ve olayla ilgisi bulunan şüpheliler Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucu, yapılan operasyonla bir tır garajında yakalanmış, olayda kullanılan plakasız motosiklet ile birlikte 3 adet silah şarjörü ve toplamda 22 adet dolu 9 mm tabanca mermisi, 41 adet dolu 9’lu ’şavrotin’ diye tabir edilen tüfek fişeği, 65 adet dolu 7.65 tabanca mermisi, olayda kullanılan 14’lü tabanca ve 3 adet tüfek ele geçirildi.
Öte yandan, park halindeki aracın arka koltuğunda beklediği sıradan kurşunun isabet etmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Alkaç’ın cenazesi saat 16.00’da Tarsus Şehir Mezarlığına toprağa verilecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.