Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Berdan Nehrine Atlayan Adam 1 Km Uzakta Bulundu

Olay, Pazar akşamı saat 20.20 sıralarında Berdan Nehri Kemalpaşa Mahallesi sınırları içindeki Tarsus Şelalesi civarında meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Berdan Nehrinin geçtiği Kemalpaşa Mahallesi sınırlarında henüz bilinmeyen bir nedenle suya atladığı söylenen 43 yaşındaki H.Y. isimli adam, bir anda suda çırpınmaya başladı.
Nehrin hızla akan sularında çırpınarak batıp çıkan adam bir süre sonra gözlerden kaybolurken, çevredekilerin olayı haber vermesi üzerine H.Y.'yi bulmak için, olay yerine arama - kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerce başlatılan arama - kurtarma çalışmaları sonucu, talihsiz adam suya atladığı noktadan yaklaşık 1 km uzakta, nehrin Fevzi Çakmak Mahallesi civarında hareketsiz halde bularak sudan çıkarıldı.
Yuttuğu sular nedeniyle kalbi durduğu tespit edilen adam, sağlık ekiplerince olay yerinde uygulanan kalp masajı ile hayata döndürüldü.
Durumunun ağır olduğu öğrenilen H.Y. ambulansla önce Tarsus Devlet Hastanesine buradan da Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi.
Öte yandan, yaşanan olayla ilgili Polisin soruşturma başlattığı kaydedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.