Erdemli » Yerel » Çeşmeli »

Mersin Erdemli Çeşmeli'de Jandarmanın Operasyon Yaptığı Evin Banyosunda Saksıya Ekilmiş Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü ve Kargıpınarı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde kullanıldığı ve bulunduğu tespit edilen Çeşmeli Mahallesindeki bir eve operasyon yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Jandarma ekiplerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan araştırmalarda Çeşmeli Mahallesinde bir adreste Uyuşturucu Madde Kullanıldığı ve Bulundurulduğunun
öğrenilmesi üzerine; Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek bahse konu adreste arama kararı alındı.
Adreste yapılan aramada evin banyo kısmında 2 adet saksı içerisine dikilmiş 50-60 cm boylarında kenevir bitkisi, 1 kg kubar esrar, 10 gr içime hazır kubar esrar ve mutfak masa tezgâhında tohum halinde 2 parça şeklinde paketlenmiş 10 gr kubar esrar ele geçirildi.
Yapılan operasyonda evde bulunan 7 kişi gözaltına alınırken, olay ile ilgili yakalanan şahıslar sevk edildikleri adli makamlara sevk edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.