Akdeniz » Yerel »

Mersin'de Alınan Tedbirler ve Yapılması Gereken Çalışmaların Ayrıntılarıyla Ele Alındığı İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Su Başkanlığında Gerçekleştirildi

‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Valilik Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Kaymakamlar ve İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı ile diğer ilgililer katıldı.
İçişleri Bakanlığımızın 81 il valiliğine gönderdiği ‘Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri Genelgesi’ doğrultusundaki çalışmalar ile Göç Olayları’nın ele alındığı toplantıda, ilimiz genelinde alınan tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar ayrıntılarıyla ele alınarak gözden geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünün birer sunum yaptığı toplantıda, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konular değerlendirilerek, alınması gereken önlemler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.