Yerel »

Jandarma Teşkilatı'ndan Mersin Valisi Su’ya 181. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Vali Ali İhsan Su, Jandarma Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ve beraberindeki teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Valilik Makamında gerçekleşen kabulde yaptığı konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ali İhsan Su, milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışan Jandarma Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu kaydetti.
Sözlerinin devamında Jandarma Teşkilatı’nınkuruluş yıldönümünü tebrik eden Vali Ali İhsan Su, ilimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanı Çarıkcıoğlu şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
İl Jandarma Komutanı Albay Çarıkcıoğlu’nun kuruluş yıldönümü kapsamında ilimizde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdiği kabul, yapılan sohbetle sona erdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.