Yerel »

Mersin Jandarmasından Motosiklet ve Alkol Uygulaması

Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timlerince yapılan uygulamada, 723 motosiklet ve araç kontrol edildi, kusurlu 83 kişiye 32 bin 471 TL ceza yazıldı, 6 motosiklet trafikten men edildi ve 13 sürücünün ehliyetine el konuldu.


@mersinhaber 'i takip et
Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelen trafik kazaları neticesinde gerçekleşen can ve mal kayıplarını en aza indirilmesi, alkol etkisinde araç kullanımı, motosiklet ve motorlu bisiklet kaynaklı trafik kazalarını önlenmesi ve sürücüleri trafik kuralları ile mevcut kısıtlamalara uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek amacıyla Mersin Jandarması tarafından 12-13 ve 14 Haziran 2020 tarihlerinde özel denetim yapıldı.
Yapılan denetleme sonucu; 723 motosiklet ve araç kontrol edildi, kusurlu görülen 83 vatandaşa 32 Bin 471 TL para cezası uygulandı, 13 sürücünün sürücü belgesine el konuldu ve 6 motosiklet trafikten men edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.