Erdemli »

Erdemli Belediyesinden Kontrollü Sosyal Hayat Çalışmaları

Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, moloz ve dal temizleme faaliyetlerini sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et
Erdemli Belediyesi, Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle kısıtlamalar sonrasında kontrollü sosyal hayat dahilinde vatandaşların kullanımına açılan sosyal alanlarda moloz temizliği gerçekleştiriyor. Sahil bandı ve site etraflarında bulunan alanlarda temizlik faaliyeti yürüten Belediye, sosyal alanların kullanımını kolaylaştırıyor.
Erdemli Belediyesi, sahil bandı ve siteler etrafında bulunan ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdiği budama ve bakım çalışmalarından sonra moloz ve dal temizliği faaliyetlerini de gerçekleştiriyor. Kontrollü sosyal hayat çerçevesinde vatandaşların tekrar kullanımına açılan alanlarda ekiplerle hazırlık çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan hizmetleri takip eden vatandaşlar tarafından bir kez daha tebriklerin odağı oldu. Yürütülen çalışmalardan oldukça memnun kalan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan tüm hizmetlerin ilçede yaşayan vatandaşların ve turizm için bölgeye gelen vatandaşların refah düzeylerini arttırmak adına titizlikle yürütüldüğünün altını çizerek, kontrollü sosyal hayat döneminde ilçe sakinlerinin güvenli ortamlarda bulunması adına ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini bildirdi. Hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Tollu ayrıca, bu faaliyetleri gerçekleştiren çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.