Yerel »

BİK Müdürü Oranlı'nın 5. Kitabı Yayımlandı

Basın İlan Kurumu (BİK) Mersin İl Müdürü Çetin Oranlı'nın 5. kitabı 'Ruha Dokunan İnsan Öyküleri’ yayımlandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Oranlı'nın daha önce yayımlanan 'Sözün Ardı', 'Gazetecilik', 'Demir Kepenkli Ev' ve 'Ruha Dokunan Patiler' kitaplarının ardından 'Ruha Dokunan İnsan Öyküleri' adlı eseri de kitapçılarda yerini aldı. Ornanlı'nın son kitabında 12 öykü yer alıyor.
Gerçeğe dayanan öykülerden oluşan beşinci kitabıyla insanların kalplerinde iyilik uyandırmayı amaçladığını belirten yazar Çetin Oranlı, “Hayatı mücadelelerle geçen Anadolu insanının kalbi iyilik dolu. İnsanlarımızın ayakta kalma çabalarını, yaşadığı dramları, hüzünleri, mutlulukları kitaplarıma yansıtmaya çalışıyorum. Ve en önemlisi de kalplerindeki iyiliği. Elinde bir parça ekmek olsa bile bunu paylaşmaktan kaçınmadığına dair güzel örnekleri. Yazdıklarımızla okurun kalbinde merhamet hissi başta olmak üzere iyilik ve güzellikler uyandırabilirsek ne mutlu” dedi.
Kaynak: Yeni Doğuş
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.