Erdemli » Yerel »

Mersin Erdemli Sorgun Mahallesinin Yolları İlçe Belediyesi Tarafından Onarılıyor

Sorgun Mahallesi Kavaklar mevkiinde malzemeli bakım çalışması gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediyesi, ilçe de başlattığı yol bakım, onarım ve yapım faaliyetlerine hız verdi. Özellikle yaz aylarında turizm açısından önemli bir merkez olan ilçe de vatandaşların ulaşım noktasında bir sorun yaşamaması adına Belediye ekipleri seferber oldu. Eş zamanlı yol bakım faaliyetleri yürüten Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kavaklar mevkiinde malzemeli bakım çalışması yaptı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyerek, kalite standartlarına uygun çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı. Sorgun Mahallesinde yürütülen çalışmalara birçok adreste de çalışma yapıldığının altını çizen Başkan Tollu, ‘’Çalışmalarımızı en yeni teknolojileri kullanarak ve öncelik sıralamasına göre yapmanın gayreti içerisindeyiz’’ diye konuştu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.