Sağlık » Yerel »

Büyükşehir’den Toplu Taşıma Şoförlerine "Pandemi Sürecinde Normalleşme Planı Farkındalık Eğitimi"

Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında toplu taşımada şoför olarak görev yapan personele yönelik olarak “Pandemi Sürecinde Normalleşme Planı Farkındalık Eğitimi” düzenledi.


@mersinhaber 'i takip et
Büyükşehir’in, yeni normalleşme sürecinde yurttaşlarla bire bir temas halinde olan şoförlerin alması gereken önlemler ve kurallar hakkında bilinçlendirilmesi amacıyla düzenlediği eğitimi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Dr. Serhat Kandemir gerçekleştirdi.
Eğitim Koronavirüs önlemleri dikkate alınarak gerçekleştirildi
5 grup halinde Koronavirüs önemleri dikkate alınarak düzenlenen eğitime 460 otobüs şoförü katıldı. Eğitim kapsamında pandemi, sosyal mesafe, kişisel hijyen kuralları, toplu taşıma araçlarının dezenfeksiyonu, genel enfeksiyondan korunma ve kontrol önlemleri anlatıldı.
Etkinlikte ayrıca personele farkındalık oluşturması amacıyla görsel videolar eşliğinde sunumlar yapıldı ve eğitim girişinde sağlık kitleri dağıtıldı. Program öncesinde Koronavirüs temalı düzenlenen sergide normalleşme süreci ve öncesi ile ilgili fotoğraflar sergilendi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.