Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Balıkesir’de Kaza Kurşunu İle Yaşamını Yitiren Mersin Tarsuslu Askerin Ailesine Taziye Ziyareti

Acılı aileye taziye ziyareti.


@mersinhaber 'i takip et
Balıkesir’in Edremit ilçesinde görev yapan ve 2 Temmuz akşamı, husumetli iki taraf arasında sokak ortasında yaşanan silahlı çatışmada, tesadüfen olay yerinde bulunan ve seken kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi neticesinde yaşamını yitiren Piyade Tankçı Astsubay Çavuş Arif Ozan Güven’in (26), Tarsus Ferahimşalvuz mahallesinde yaşayan ailesine Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ile İlçe Garnizon ve 26’ncı Mühimmat Bölük Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, taziye ziyaretinde bulundu.

Acılı baba Sinan Güven’e başsağlığı dileklerini ileten Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Çok çok üzüntü verici bir durum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer başta olmak üzere, tüm Büyükşehir ailesi olarak acınızı paylaşıyoruz. Talihsiz bir olay neticesinde yaşamını yitiren Arif Ozan kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi.

Ziyaret sırasında Büyükşehir Mezarlık İşleri biriminde görevli hocalar Kuran’ı Kerim okuyup, dua ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.