Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Podak’a Ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hasan Podak’a, Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden hayırlı olsun ziyareti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Gazeteciler Cemiyetini temsilen Başkan Cemal Dolaşmaz, Cemiyet Üyeleri R. Hüdai Ünal, Çağın Manay ve Mehmet Doğrugider, Başkan Podak’ı Başkanlık makamında ziyaret etti.
Bir süre sohbetin edildiği ziyarette Başkan Dolaşmaz, “başta ülkemiz ve memleketimiz Tarsus menfaatine bulunulacak girişimlere, dün olduğu gibi bugün ve yarın da elimizi taşın altına koymaya hazırız” diyerek, Başkan Podak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Podak ise “Tarsus için elimizden geleni ve fazlasını yapmaya hazırız, ekibimizi oluşturup yola koyulacağız” diyerek ziyaretlerinden ötürü Tarsus Gazeteciler Cemiyeti heyetine teşekkürlerini iletti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.