Yerel »

Mersin Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Dezenfektan Üretimi Sırasında Meydana Gelen Patlamadan Acı Haber: Öğretmen Ramazan Şahin Hayatını Kaybetti

Mersin'deki okulda meydana gelen patlamada 2 öğretmen yaralanmıştı, acı haber bugün duyuldu. Yaralı öğretmenlerden Ramazan Şahin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, 4 Temmuz günü Mersin Atatürk MTAL'ın Kimya Bölümünde meydana gelmişti.
Mersin'de okulda dezenfektan üretimi yapılırken patlama meydana gelmiş ve kısa sürede yangın çıkmıştı.
Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kimya Teknolojisi Bölümünde meydana gelen gelen patlamada, öğretmenler Hasan Satırlı ile Ramazan Şahin yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.
YARALI ÖĞRETMENDEN ACI HABER!
Dezenfektan üretimi sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mersin Şehir ve Araştırma hastanesinde tedaviye alınan ve durumu ağırlaşıp fenalaştığı öğrenilen öğretmen Ramazan Şahin'in, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
ACI HABERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DUYURDU!
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yasa boğan acı haberi duyurdu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.