Tarsus » Yerel »

"İnsan Kaynakları Yönetiminde Dijitalleşme" Semineri

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelerine yönelik “İnsan Kaynakları Yönetiminde Dijitalleşme” konulu seminer düzenlenecek. 16 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’da yapılacak seminerde insan kaynakları süreci ve uygulanan yeni yöntemler hakkında bilgi verilecek.


@mersinhaber 'i takip et
Dijital Çağa adım attığımız bu dönemde ekonominin birçok alanı ve ürünleri dijitalleşti ve birçok süreç internet üzerinden yürütülmeye başlandı. İşletmelerde de artık özellikle İnsan Kaynakları Yönetimi Süreçleri dijital ortamda yapılıyor. Şirketler insan kaynakları departmanlarında iş başvurusu, mülakat, işe alım, işe yerleştirme, kariyer planlama, motivasyon, yetkinlik yönetimi, yönetici yetiştirme, eğitim gibi çalışmaları çeşitli dijital araçlarla yapmayı tercih ediyor. Bu kapsamda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da üyelerine yönelik “İnsan Kaynakları Yönetiminde Dijitalleşme” konulu seminer düzenliyor. 16 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’da Tarsus TSO Konferans Salonu’nda Girişimci Enstitüsü Kurucusu Girişimci&Kariyer Koçu Hüseyin Düzgün tarafından verilecek seminerde katılımcılara ayrıca DİSCPROFİL Kişilik Envanteri yapılacak.
*Covid-19 tedbirleri kapsamında eğitimimiz 25 kişi ile sınırlıdır.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.