Yerel »

Özkan'dan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Milletvekili Özkan, "15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör şebekesi vatanımıza, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize istiklal ve istikbalimize kastetmişti."


@mersinhaber 'i takip et
15 Temmuz dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan mesajının devamında, "Kahraman milletimiz, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, yine büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla; dinine, vatanına, özgürlüğüne ve hukuk düzenine sahip çıkmış, hain işgal girişimini, Allah’ın inayeti,
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin cesaretiyle, dünyaya örnek olacak şanlı bir direnişle bertaraf etmiştir.
Milletimiz; Aziz Şehitlerimizin emanetine daima güçlü bir şekilde sahip çıkarak, bu hain darbeyi unutmayacaktır.
Bu vesilesiyle; 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.