Tarsus » Sağlık » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Meydana Gelen Silahlı Saldırıda 1 Kişi Hayatını Kaybederken 2 Kişi de Yaralandı: Olayda Gökhan Neşet (28) Hayatını Kaybetti

Edinilen bilgiye göre olay gece 2.30 sularında D400 karayolu Barbaros mahallesinde bir market önünde meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışan kişilerin arasında başlayan sözlü tartışma sonrası çıkan çatışmada 3 kişi yaralandı.
Yapılan ihbarla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık Ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan Gökhan Neşet (28) kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Diğer yaralı şahıs Turgut B.’nin (29)'nin hastanede tedavisi devam ederken olaya karışan Mehmet K. (34) yaralı olarak polis tarafından yakalanarak tedavisi için hastaneye sevk edildi.
Ekiplerin olay yerinde yaptığı kontrolde tabanca ve tüfek kovanları olduğu belirlenerek olay yeri güvenlik şeridine alındı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Hayatını kaybeden Gökhan Neşet'in cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken olayda yaralanan şahısların tedavisi sürüyor.
3 GÖZALTI
Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen 3 şüpheliyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.