Tarsus » Yerel »

Tarsus Medya Mensupları Derneğine Silahlı Saldırı Olayına Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Kınama

Tarsus Medya Mensupları Derneğine silahlı saldırı gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Akşam saatlerinde Şehitkerim mahallesinde bulunan Başkanlığını Okan Çalışkan'ın yaptığı Tarsus Medya Mensupları Derneğinin bulunduğu binanın giriş kapısına 3 el ateş edildi.
Kimliği belirsiz kişi yada kişiler binanın giriş kapısına ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.
Olayda ölen yada yaralanan olmazken, dernek giriş kapısına 3 kurşun isabet ettiği görüldü.
Polis ekipleri olay yerinde delil çalışması yaparak saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
BAŞKAN DOLAŞMAZ'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz, yaşanan saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Dolaşmaz, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Medya Mensupları Derneği’nin kapısına pompalı tüfekle ateş edildiği haberini aldık.
Yaşanan bu olaya ilişkin henüz detaylı bilgimiz bulunmuyor. Tarsus Gazeteciler Cemiyeti olarak olayı kınadığımızı belirtir, bunu yapanların en kısa sürede yakalanması için Tarsus Polisinin elinden geleni yapacağına inancımız tamdır." diye konuştu.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.