Akdeniz » Toroslar » Yerel »

Şehit P. Söz. Er Mesut Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

24.08.2020 günü Hakkari İli Şemdinli İlçesi Gerdan Tepe üs bölgesinde tatbikat esnasında yüksekten düşme sonucunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Şehit P.Söz.Er Mesut Yıldırım’ın Muğdat Camii’nde öğlen namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine; Vali Ali İhsan Su, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Baki Şimşek, Alpay Antmen, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il protokolü üyeleri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.
Çok sayıda askerî personelin de hazır bulunduğu cenaze töreninde Vali Ali İhsan Su, cenaze namazı öncesi şehidin ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti.
Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Yıldırım’ın naaşı, Toroslar Akbelen Şehitliği’nde dualar eşliğinde toprağa verildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.