Siyaset » Yerel »

Seçmen Yüzde Oranlı Yapılan Ölçümlemelerde Başkan Seçer Oy Oranının Üstünde Toplumsal Memnuniyet Oranı Arttırdı

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve ARGEDER Strateji Enstitü Başkanı Mehmet Ali Kulat twitter hesabından paylaştı: Toplumsal memnuniyet oranında Mersinliler Büyükşehir Belediyesinden memnun sonucu çıktı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MAK Danışmanlık tarafından Büyükşehir Belediyeleri arasında toplumsal memnuniyet oranı çalışmasında, seçmen yüzde oranlı yapılan ölçümlemelerde seçildikleri oy oranının üstünde toplumsal memnuniyet oranı olan CHP’li Büyükşehir Belediyeleri; İstanbul, Ankara, Mersin, Aydın ve Antalya...” şeklinde duyuruldu.
31 Mart Mahalli Seçimlerinde CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kullanılan oyların yüzde 45,09’unu alıp göreve gelmişti.
28 Ağustos 2020 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanı Kulat tarafından paylaşılan MAK Danışmanlık memnuniyet çalışması sonuçlarına göre, seçildikleri oy oranının üstünde toplumsal memnuniyet oranı olan CHP’li Büyükşehir Belediyeleri arasında Mersin’in açıklanması Seçer’in oyunu artırdığı anlamına geliyor.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.