Silifke » Mut » Yerel »

Heyelan Nedeniyle Kapanan ve Yeniden Açılması İçin Çalışmaların Başladığı Silifke - Mut Karayolunda İnceleme

AK Parti Silifke İlçe Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Kurt beraberindeki heyet ile yaşanan heyelan nedeniyle kapanan Silifke – Mut karayolundaki çalışmaları yerinde inceledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kurt yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi.
“Sn. Bakanımız Lütfi Elvan, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın yoğun destekleri ile Silifke - Mut karayollunda Çalışmalar başlamıştır.
Bu süreçte Sn. Valimiz olayı yerinde incelemişlerdir. Ayrıca Bakanımız Sn. Lütfi Elvan'ın destekleriyle Ulaştırma Bakan Yardımcımız da olay yerine gelerek gerekli incelemelerde bulunmuş olup yolun açılmasının hızlandırılması noktasında talimatlar verilmiştir. Sn. Bakanımız Lütfi Elvan'a, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Heyelan bölgesinde Çalışmalar başladı
Bakanımız Sn Lütfi ELVAN’ın özel gayret ve girişimleri sonunda, Heyelan sebeplerinin araştırılmasını takiben çalışma emniyeti sağlanarak ekskavatörler ve kamyonlar ile enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı.
Bu bir doğal afet, bizim için önemli olan can kaybı olmamasıdır. İnşallah köklü bir çözüm olacağı düşüncesindeyiz.
Karayolları yetkililerince, Bölgenin jeolojik yapısından muhtemel riskin önlenmesi maksadı ile çalışmalarda iş ve işçi sağlığı konusunun birinci öncelik olduğunu, tedbirlerin, işin yürütülmesinde gecikmelere sebep olacağı, ancak zorunlu olduğu bildirildi.
Emniyetli geçişin En kısa sürede sağlanacağı, Mut Silifke yolunun tamamlanması ile bu sorunların bir daha yaşanması önlenecektir”
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.