Tarsus » Yerel »

Tarsus OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Mersin Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Gerçekleştirildi

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (TARSUSOSB) Eylül Ayı Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Olağan Toplantısı Mersin Valisi Sayın Ali İhsan SU başkanlığında gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihale esaslarını belirlemek, OSB’yi ilgilendiren projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve gündemdeki diğer konularla ilgili kararlar almak üzere Tarsus OSB Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi KOÇAK , Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat KAYA, Tarsus Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan OKYAY ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Düzenlenen toplantıda OSB Başkan Vekili Koçak, Tarsus’un tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleriyle önde gelen şehirler arasında olduğunu, Tarsus OSB’nin tamamlanmasıyla sanayi kenti olma yolunda da hızla ilerleyeceğini ve Eylül ayı içerisinde de altyapı ihalesinin yapılacağını ifade etti.
Bölge Müdürü Ş. Caner Özcan’ın OSB’nin iş akışı hakkında bilgi verdiği yönetim kurulu ve müteşebbis heyet toplantısı, gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.